Julestævne 7/12 2013
 
I weekenden blev det årlige julestævne afholdt. Klubbens juniorudvalg havde tidligere holdt julehyggedag, hvor store som små var velkomne til at hjælpe med at klippe og lave julepynt til rytterstuen. 

Lørdag den 7. december blev der afholdt julestævne med holdridning, dressur- og springklasser plus en god gammeldags omgang redningsaktion. Dagen stod i julens tegn med masser af fine udklædninger og der blev gennem hele dagen hygget med gløgg, varm kakao og æbleskiver. Julemanden var også en tur forbi, hvor der blev danset om juletræ, sunget sange og så var der selvfølgelig juleposer til alle barnlige sjæle.
 
 
 
 
Klubstævne 2013 
 
Hornum-Ulstrup Rideklub (HURK) har afholdt det årlige Klubmesterskabsstævne for klubbens medlemmer. Der var god opbakning og weekenden blevet rundet af med manér. Dette blev gjort om søndagen, hvor årets mestre blev kåret i henholdsvis spring og dressur for pony og hest.

For ponyrytterne i dressur blev det til Kamilla Jepsen Larsen på Lillevangs Carlo, der tog sejren. På 2. pladsen blev det Regitze Snedker på Lillehøjs Marguerit.
For ponyrytterne i spring blev det Line Sørensen på Lukas, der løb af sted med pokalen. På 2. pladsen blev det Amalie Thyrrestrup på Sharkan.

Blandt de store heste i spring var det Jørn Alex Kristensen og Caron D, der løb af med sejren.

Til sidst blev klubmesterskabet for hest i dressur afgjort. Her var det Nanna Nørgaard på Bakkegaardens Elanda, der løb afsted med sejren. På 2. pladsen kom Diana Klein på What a Spot og til sidst på 3. pladsen, blev det Anette Maria Nielsen på Brown Sugar

For Diana Klein på hesten What a spot var det en yderst god weekend. I LD1 blev det til 104,5 point/69,667%, hvilket gav en 1. plads. LC2A Indlende til Klubmesterskab red de til 152 point /66,078 % . Søndag i LC3 Finale blev det til hele 164 point/68,542%. Samlet til klubmesterskabet red de sig ind på en 2. plads med 316,50 point/65,938%.

For de yngre ryttere og heste, som ikke kunne starte klubmesterskabsklassernes Cup-klasser, var der både spring og dressur.
I LD2 dressur for pony var det Lærke Rask på Freja, der indtog 1. pladsen. Karoline Larsen på Schnoors Tifan Faye og Christine Frost på Emil placerede sig på en delt 2. plads.

I LD2 dressur for hest sejrede Kristine Hougaard og 2. pladsen gik til Anette Maria Nielsen Brown.

I LE Cup spring for pony sejrede Pernille Johannsen på Bakkegaardens Sputnik, medens Victor Bertelsen på Dusty sneg sig ind på en flot 2. plads.

For de store heste i LE Cup var det Diana Klein på What a Spot, der red to fejlfri runder, som lagde sig i front efterfulgt af Annette Sahl på Annapolis.


Nedenfor ses alle klubmestrene for 2013 i henholdvis spring og dressur.

Jørgen Alex Kristensen og Caron D - Spring Hest

Nanna Nørgaard og Bakkegaarden Elanda - Dressur Hest


Line Sørensen på Lukas - Spring Pony


Kamilla Jepsen Larsen på Lillevangs Carlo - Dressur Pony
 
 
 
HURK fik A-pony i dressur

Rebecca Sørig Pedersen fra Hornum-Ulstrup Rideklub tog i denne weekend endnu et hop op ad stigen til det øverste trin. Ved Landsstævnet i Vejle kvalificerede Rebecca sin pony Tovdal’s Balooca til den fornemme status som A-pony. Denne status opnår kun landets bedste og ekvipagen er dermed nu kvalificeret til at starte internationale stævner. Parret startede fredag aften ud med en rigtig god tur i PRI Programmet, hvor de med et resultat på 67,062% sluttede med en fornem 8. plads. Lørdag red de den indledende runde i den store Horseworld Cup og sluttede som nr. 13 i PRT. Søndag opnåede de i den sværeste klasse PRM 66,016%, hvilket sammen med et tidligere resultat i samme sværhedsgrad kvalificerer til A-pony. Som hæder for den fine præstation blev Rebecca traditionen tro spulet med vand samt rullet godt og grundigt i det mudrede sand af de andre ryttere ved Landsstævnet.
 
 
I denne weekend har der været stævne i Arden Sportsrideklub. Diana Klein havde sin hest What A Spot med. De startede en LD med 0 fejl og fik en roset. De startede også deres første LC med 8 fejl. I Arden blev Stine Falck på hesten Domino nr. 3 i LA2 med hele 63,7%.

I weekenden den 4-6/10 afholdte HURK årets første indendørsstævne. Stævnet blev igen i år afviklet med så stor opbakning, at HURK også i år måtte tage fredagens sene aftentimer i brug for at kunne afvikle alle startlister. Hele weekenden forløb over alt forventning og forberedelserne til næste stævne er allerede igang.

Line Sørensen fik en 1. plads i LC for kategori 2 og 3 ponyer og debuterede i sit første LB på sin pony Lukas.
Stine Falck red en LC3 på New Asterix til 71,8 %, hvilket gav dem en 2. plads.
Karin Telling på Faust startede en LF spring, hvor de red en nulrunde.
Matilde Ståhl på Isabell fik en 2. plads i LC3 til 65,83%. Mathilde opnåede en 2. plads i LE spring og en 1. plads i LD spring for kategori 1 ponyer.
Pernille Johannsen på Bakkegaardens Sputnik fik en 3. plads i LE spring for 2. ponyer.
 
 
 
I weekenden var der New Forest ponystævne i Hornum-Ulstrup Rideklubs lokaler. Der var Region Vest i New Forestforbundet, der afholdt stævne for New Forest ponyer. Region Vest dækker Jylland, Fyn og Øerne. På grund af regions størrelsen kom flere af ponyerne langvejs fra og måtte derfor overnatte i HURK allerede fra om fredagen.
 
Lørdag var der almindelige klasser i både spring og dressur. Niveauet var meget bredt og spændte fra den helt lille rytter, som skulle starte kl. 7,30 i LD dressur til de større og meget mere rutinerede ryttere, som red LA4. Om eftermiddagen var der så spring, hvor der igen blev startet i LD niveau og afsluttet i LA*.

Det var også lørdag, at der blev redet om Vestdanske Mesterskaber både i spring og dressur. Vinderne i begge discipliner blev hæder med flotte røde dækner og rosetter.

Søndag gjaldt det så 4, 5, 6 og 7 års Championater både i spring og dressur. Championatvinderne blev ligeledes hædret med røde dækner og rosetter. Søndag blev der også afholdt medaljeridning. Medaljeridning er en måde at måle en pony på, hvor langt den er kommet i sværhedsgraderne inden for den enkelte disciplin.

Der var i alt 139 starter i weekenden, som blev afviklet fra tidlig morgen lørdag til sent søndag eftermiddag. Der var 3 af klubbens ryttere, som havde mulighed for at starte til stævnet på deres ponyer. Pigerne nød at ride sammen med de andre New Forest ponyer - og så endda på hjemmebane.

Tabita Laigaard og ponyen Supreme CC opnåede en flot 1. plads i LC2 dressur.
Regitze Halvorsen og Lillehøjs Marguerit opnåede en bronzemedalje i LB niveau. For at opnå en medalje skal programmet være gennemredet til min. 60 %.

Der var en rigtig god stemning under hele stævnet. Hornum-Ulstrup Rideklubs Venner havde sørget for at cafeteriet var åbent, så både ryttere, pårørende og andre interesserede kunne få stillet sulten og slukket tørsten.

Regitze Halvorsen og Lillehøjs Marguerit
 

Ravnkilde Rideklup har i weekenden afholdt stævne. Diana Klein på What A Spot red en LC1 til 65,83%, det gav dem en 2. plads. I LC3 red de til 69,80%, hvilket rakte til en velfortjent 1. plads.

Karin Telling og hendes hest Faust deltog i weekenden i Efterårsstævnet på Staldvældgaard, hvor de lavede 3 på stribe.

Fredag red de en LB Niveau Klasse, som indbragte en 1. plads og blev vundet med 68 %.
Lørdag blev det til en 2. plads i LB2 med 69 % samt en fejlfri runde i springning 70 cm.
Søndag gjorde parret rent bord og vandt Vældgaard Cuppen, da de gik en LB med hele 71 %. Desuden fik de en 1. plads i LB Kür med 70 %.


På billedet se Karin Telling og Faust
 
 
HURK markerede sig igen i år markant ved afviklingen af  Nibe Cup for pony.

Tabita Laigaard og Surpreme CC startede LC2, som de tog med hele 74,773 % . I deres LC3 red de til 68,958 % og blev dermed samlet vinder at Nibe Cup i LC dressur for kategori 1 pony.
Kamilla J. Larsen og Lillevangs Carlo red LC2, som de vandt med 72,5 %. I LC3 vandt de med 67,916% og blev dermed samlet vinder af Nibe Cup i LC dressur for kategori 2 pony.
 
Natalie Vestby Nørnberg og Freeway vandt Nibe Cup i LD spring for kategori 1 pony.

Kamilla J. Larsen på Lillevangs Carlo og Tabita Laigaard på Surpreme CC med deres fine dækner og rosetter efter weekendens Nibe Cup

Kamilla J. Larsen og Tabita Laigaard efter at de var blevet hædret af klubkammeraterne med den berømte vand- og sandtur
 
 
 
 
 
HURK i Gedsted 31-01/8-9 2013

Hornum-Ulstrup Rideklub har i weekenden haft et utal af starter til weekendens stævne i Gedsted. Trods det lettere dårlige vejr søndag var der dog ikke noget, der kunne slå klubbens ryttere ud af kurs. Pernille Johannsen og Bakkegaardens Sputnik startede lørdag LF, hvor de fik en roset. I LE fik de en 2. plads. Søndag gjorde de det kunsten efter. Pernille var den eneste rytter i klassen LE. Klassen blev derfor lavet som en B0, hvilket hun klarede med nul fejl. Igen tog hun en roset i LF.
Lørdag startede Lukas og Line Sørensen LD spring og fik en 1. plads.
Søndag startede Lukas og Line Sørensen LC spring og fik en 2. plads. I GOR Cuppen i spring fik Lukas og Line Sørensen en samlet 2. plads.

Søndag vandt Christine Frost LD med 66% på ponyen Emil.

Maria Gedsted og Sanders Docali red LD1 til 68% og blev vinder af klassen. I deres første LC1 red de 66% og blev 1. uplacerede. Dermed sluttede de som nummer 4. i GOR Cup.

Anette Sahl på Plet fik 2. plads i LD spring.

Stine Falk på Domino i LB2 fik 1. plads med 65 %.
Stine Falk på Asterix i LC2 fik 1. plads med 71%.
Stine Falk på Asterix i LC1 fik 3. plads med 68,5%.
Stine Falk på Asterix i LC1 fik 1. plads med 67,5 %.
Stine Falk på Asterix i LC2 fik 3. plads med 66%.
Stine Falk på Asterix fik både 1. plads og 2. plads i GOR CUP
Stine Falk på Domino i LB2 fik 1. plads med 66,6%.
Stine Falk på Domino i LA1 fik 1. plads med 67 %.

Tabita Laigaard på Supreme i LC1 fik 1. plads med 71%.
Tabita Laigaard på Supreme i LC2 fik 1. plads med 68%.
Tabita Laigaard på Supreme endte med en samlet 1. plads GOR CUP.

HURKrytteren Rebecca Sørig Pedersen har igen haft en helt fantastisk weekend. Med nogle suveræne heste var Rebecca til Elite Stævne på Broholms Gods på Fyn i et meget stærkt felt - blandt andet 2 OLdeltagere og mange professionelle. Lørdag vandt hendes 7'års en 2. plads i LA5 samt en 3. plads i MB1. I søndagens finale, vandt hun en 2. plads i MB2 7'års og ældre Championat på trods af sin unge alder! Derudover vandt Rebecca’s 5'års titlen som den bedste 5'års i hele landet - altså den hest, der har klaret sig bedst hele året!

På billedet ses Rebecca Sørig Pedersen
 
 
Områdemesterskab 17-18 /8-2013

I weekenden har der igen i år været afholdt Områdemesterskab. I år blev det afviklet i Hanherred. Mange ryttere har trænet og trænet, hvilket resulterede i, at HURK igen i år var godt og grundigt fremme i skoene.

I LB holddressur for pony og hest blev HURKs ryttere nr. 2.

Katrine Krogstrup og Asju red 74,8%.
Karin Telling og Faust red 70,8%.
Kamilla Larsen og Lillevangs Carlo red 66,9%.
Regitze S Halvorsen og Lillehøjs Marguerit red 64,1%.

I Områdemesterskabet for kategori 2 pony blev HURK nr.1 med samlet 70,6%.

I LC2 dressur kat. 2 pony  blev Kamilla Larsen nr. 1 med Lillevangs Carlo med 73,6 %.
I LC3 dressur kat. 2 pony blev Kamilla Larsen nr. 2 med Lillevangs Carlo 67,7%.

Natalie & Freeway - kat. 1 pony - fra HURK deltog i LD1 dressur, hvor det blev en 1. plads med 63,67%.
I LA1 gik 1. pladsen til Stine Falk Nielsen på Domino, som red til 70 %.
I LD1 gik 1. pladsen til Charlotte Pedersen Fuglesang på Be Lucky, som red 64,6 %
I LA1 Niveau Klasse blev det til en 2. plads til Katrine Krogstrup på Asju, som red 67,6%.

For hest i LC3 blev det til en 1. plads til Diana Klein på Kalua, som red 71,0%. I LB1 red de til 62,040%. I LC3 1. Afdeling af Områdemesterskabet red de til 65,625%.
Søndag var hun endnu bedre. I LC3 red de til hele 71,04%, som gav en 1. plads. I LB1 2. Afdeling af Områdemesterskabet red de til 63,519%.
Samlet i Områdemesterskabsklassen blev hun nr. 6 og endte dermed som 2. uplacerede.

Lærke Rask på ponyen Coco Chanell red en LD med 0 fejl. I LC Områdemesterskab blev de samlet nr. 5 svarende til 2. uplacerede.
 
I weekenden har der også været en ryttere i Langå. Rebecca Sørig Pedersen og hendes pony Balooca vandt både LA6 med 68,4% og PRI med 68,5%.
 
 
HURK i Ranum 23-24/6-2013

HURK har i weekenden været i Ranum. Også i denne weekend blev det naturligvis til flere placeringer til vores ryttere.
Linus og Frederikke Emilie Bach deltog i deres første dressurstævne i Ranum. De sluttede med en 2. plads i LC3 med 65,6% kun 0,5 point fra første pladsen. 
Ida Haldrup Nielsen og Scheik fik en 1. plads i LC spring.
Diana Klein og hesten What a Spot red en LF med 0 fejl, så de fik roset. I deres LE fik de i 1. fase en bom og sluttede klassen med 4 fejl.
Stine Falk og hesten Asterix blev nr.1 i LC1 og nr. 3 i LC2. Sidst men ikke mindst fik Stine Falk og hesten Domino en velfortjent 1. plads i LB2.

På billedet ses Diana Klein på hesten What a Spot
 
 
 
HURK i Hyllebjerg 8-9/-2013

I weekendens stævne i Hyllebjerg deltog flest HURKryttere. Hyllebjerg Rideklub kvitterede for det store fremmøde med at give is til alle HURKryttere. Det var yderst kærkomment efter en weekend med ualmindeligt godt vejr.
Kamilla Jepsen Larsen på Bakkegaardens Olivia fik en 1. plads i LE spring og en 3. plads i LD spring.
Matilde Ståhl på Isabell vandt LC1 med 69 % og LC3 med 72 %.
Holdkammeraten Pernille Johannsen og Bakkegaardens Sputnik red lørdag en LD2 til 66,7 %, hvilket gav dem en velfortjent 3. plads.
Søndag startede Pernille og Sputnik deres andet LE sammen og det blev til en flot fejlfri runde.
Sidst men ikke mindst fik Janni Jørgensen på Præsthøjens Fabian en flot 1. plads i LE spring.

På billedet ses Matilde Ståhl og Isabell
 
 
HURK havde lørdag tre ryttere til start i Nibe Rideklub. Stine Falk startede dagen ud med at vinde LD2 med 74% på New Asterix. Tabita Laigaard på Supreme CC forsatte rosethøsten og tog en 3. plads i LC2 med 69%. Tabita var i topform og tog også en 2. plads i LC3 med 73%. Maria Gedsted på Jackson satte prikken over i'et, da de vandt LC3 med 67%. Parret red også deres første LB2 til 65% - lige udenfor placeringer.

Søndag havde HURK igen tre ryttere til start dog denne gang på hjemmebane. Tabita Laigaard på Supreme CC fortsatte stilen fra lørdag og vandt LE og LD på Bakkegaardens Kira. Maria Gedsted og den kun 4-årige Sanders Docali startede deres første stævne i LD1 og LD2, dog uden placering. Mia Nørgaard og Jackson startede også deres første stævne. De lagde hårdt ud og vandt LC1 med 57%. Mia og Jackson havde også springdebut. De gik en flot og sikker fejlfri runde.

Så har Rebecca Sørrig Pedersen igen været succesfuld til stævne. I denne weekend gjaldt det Distriktsstævnet i Brønderslev. Med Tovdal's Balooca blev det til 68% i LA6 og de blev vindere af klassen. I PRT opnåede de 67%, som rakte til en flot 2. plads.

På billedet ses Tabita Laigaard på Supreme CC
 
 
HURKs naboklub Farsø Rideklub har i weekenden afholdt stævne. Heller ikke denne gang blev noget overladt til tilfældighederne. HURK markerede sig i stor stil ude på stævnepladserne. 

Pony:
Kamilla J. Larsen på Lillevangs Carlo gjorde rent bord med med fire 1. førstepladser ud af fire starter.
LC2 dressur til 75,227% 1. plads.
LB1 dressur til 70,714% 1. plads.
LC3 dressur til 73,958% 1. plads.
LC2 og LC3 udgjorde Den Jyske Sparkasses CUP i dressur, hvor Kamillas to 1. pladser ikke var til at nå.
Holdkammeraten Mathilde Ståhl fik i klassen en delt 3. plads på ponyen Isabell.
Kamillas søster - Karoline Jepsen Larsen på Emil red en LE spring til 0 fejl og fik en super flot 1. plads.
Regitze Snedker red søndag i LB1 til 68,571% på Lillehøjs Marguerit og fik en velfortjent 1. plads.

Hest:
Cathrine Vinther og Malaika red lørdag en LC Niveau Klasse, hvor de startede en LC3 til 63,333% og fik en 5. plads. Søndag i deres LC Niveau Klasse red de LC3 til 67,917% og fik en 4. plads.
Samlet i Den Jyske Sparekasse Cup fik Cathrine Vinther og Malaika en velfortjent delt 3. plads.
Rebecca Sørig Pedersen på Heuser vandt LA1 med 70.8% og fik 2. plads i LA2 med 64,7%.
Charlotte Kvist havde i weekenden stævnedebut på sin 4'års Caprice i LC1 og LC2. Tiden var også inde til, at Charlotte debuterede på sin anden hest Capella le Fay i LB1 og LA1.

Rebecca Sørig Pedersen havde sin pony Balooca med til C-Stævne i Vasehus, hvor de vandt 2. plads i både LA6 med 66% og PRM med hele 65%.

På billedet ses klubkammeraterne Kamilla Jepsen Larsen og Mathilde Ståhl


På Billedet ses Rebecca Sørig Pedersen på Heuser
 
 
 
Morsø 9-12/5-2013

Rebecca Sørig Pedersen har igen haft en fantastisk pony med til stævne. Fredag red de 66,4% i PRI og blev nr. 8 ud af 24 starter.
Torsdag blev det til hele 66,3% i LA6, hvor de endte på en 10. plads ud af 24 starter til Landsstævnet i Middelfart.
 
Rebecca Sørig Pedersen og Balooca havde haft to hårde dage til Landsstævnet i Middelfart, men det afholdt dem fra at tage en tur til Morsø Stævnet lørdag og søndag. De klarede de to dage på Mors til fulde - dog tappet for energi, fik de en 3. plads i LA6, som de red til hele 68,16%. De sluttede den succesrige weekend af med en 6. plads i PRI med til 68%.

Klithuse Military Klub havde besøg af Bennedicte Nielsen på hesten Diamond. De red CNC80 og efter et godt dressurridt og en nulrunde på springbanen, lagde Bennedicte sig som nr. 13 ud af 24. Alt ændrede sig, da de klarede sig gennem terrænet med nul fejl inden for idealtiden. Hermed sluttede de på en velfortjent 6. plads ud af 24.


På billedet ses Rebecca og Tovdals Balooca
 
 
 
Springstævne i Farsø 5-6/5-2013

Weekendens springstævne i naboklubben Farsø var endnu en indbringende weekend for rytterne fra HURK.

Karoline Larsen på Emil vandt LE metode B3, hun var også fejlfri på sin tur i LD metode B3. Amalie Thyrrestrup red sig til en 3. plads i LC. Diana Klein havde sin unghest What A Spot med til dens første stævne. I LF for hest red hun med 0 fejl og modtog en roset. I sin LE fik hun en enkelt bom i omspring, men havde ellers en fantastisk tur og var fuldtud tilfreds.
 
Ida Krogfelt og Wannete vandt lørdag LD og LC i spring for hest. Søndag blev det til en 1. plads i LD og en 2. plads i LC. De blev hermed samlet vinder af Jyske Sparekasse Cup i LD spring for hest.
 
Anette Sahl på Annapolis, red gennem hele weekenden 2 fejlfri runder LE spring. Anette havde også sin nye unghest med til dens første stævne. Det blev dog ikke til en placering i denne omgang.

Lørdag red Benedicte Nielsen på Xena sig til en 1. plads i LE spring og en 2. plads i LD spring. Søndag blev det ligeledes til en 1. plads i LE spring og en 2. plads i LD spring, hvilket gav hende en endelig andenplads i den samlede Jyske Sparekasse Cup i LD spring.

På billedet ses Diana Klein på hesten What A Spot


Ida Krogfelt og Wannete

 

Udendørsstævne i Hjallerup 26-28/4-2013

Udendørs sæsonen er endelig startet, hvilket vi er mange, der har set meget frem til. Hjallerup har i weekenden afholdt udvidet Klubstævne samt HVR Cup. HURK havde et par ryttere afsted og selvfølgelig en håndful resultater med hjem.

Karoline Jepsen Larsen på ponyen Emil red en fejlfri LE B0 og fik en 2. plads i LE B3. Søsteren Kamilla Jepsen Larsen på Lillevangs Carlo red sig til en flot 2. plads i LC3.

Benedicte Nielsen har haft en travl weekend, i hvert fald hvad præmieoverrækkelser angår. Lørdag blev det til en nul runde i LE spring og en 1. plads i LD spring på Daire Girl. På hesten Questionable Diamond blev det til en 2. plads i LC spring.
Søndag blev det igen til en 0 runde i LE. Benedicte Nielsen blev hermed vinder af HVR Cuppen i LE på Daire Girl. På Questionable Diamond blev det til 1. uplaceret i LB 2 stjernet.

På billedet ses Benedicte Nielsen på Questionable Diamond


 
 
 
Hurk til kvalifikationsstævne i Nibe

I weekenden har der været kvalifikationsstævne i Nibe, inden det går løs til den årlige Nibe Cup. Nibe Cup 2013 afholdes den 7. og 8. september for pony og den 14. og 15. september for hest, så HURK var på pletten i kampen om en plads.
For Regitze Halvorsen og ponyen Lillehøjs Marguerit blev det til en delt førsteplads i LC2 med hele 73,182%. Søndag blev det til en 3. plads i LC3 med 68,333%.
Rebecha Sørig Pedersen red på hesten Heuser LB1 til 70% og blev dermed vinder af deres klasse. I LA1 blev det til 67% og de vandt dermed også denne klasse.
I spring var det Benedicte Nielsen på hesten Diamond, der tog førstepladsen i  klassen LB-1 stjernet
Alt i alt også en yderst vellykket weekend for HURK i denne omgang.

På billedet ses Rebecha Sørig Pedersen og hesten Heuser
 
 
 
 
Travl weekend i HURK 9-10/2-2013

Det var en hyggelig eftermiddag i Hornum-Ulstrup Rideklub, hvor rigtig mange ekvipager var mødt op flot udklædt. Først var der ringridning med både trav- og galophold og med kåring af vinderne 1, 2 og 3 i begge dicipliner. Der var spænding til det sidste, da der i begge hold var lige placerede, som derfor måtte ride om op til flere gange. Da de var for dygtige, måtte den helt lille ring findes frem og så kom afgørelsen. I trav gik 1. pladsen til Maria Bertelsen. 2. pladsen gik til Karoline Larsen og 3. pladsen gik til Tabita Laigaard. I galop blev det til en 1. plads til Janette Jensen. 2. pladsen gik til Kamilla Larsen og 3. pladsen gik til Lærke Rask.
Derefter bød Hornum-Ulstrup Rideklubs Venner på fastelavnsboller til alle fremmødte og kaffe til at varme sig på. Efter lidt hygge i cafeteriet havde alle fået varmen igen. Så var det tid til at slå katten af tønden. Der blev kåret en kattedronning, det blev Marie Bertelsen. Kattekonge blev Pernille Sørensen. Der var også i år også præmier til de bedst udklædte. Præmierne gik til Den Sjove Klovn Tuie Hamann og til Heksen Karoline Larsen. Tak til de fremmødte og for alle de fine udklædninger.

HURK har også haft ryttere til stævne i Arden, hvor de havde en succesfuld weekenden. Pernille Johannsen og Bakkegaardens Sputnik red en LD1 til 62% og en fejlfri runde i LE , hvilket gav en fin roset. Startende var også Majbrit Aarup på Zernia, som i en LB1 red sig til en 1. plads. 2. pladsen gik også til Majbrit Aarup, som i samme klasse red på hesten Chira.

 
 
 
 
HURKS første stævne 25-26-27/1-2013

HURK har i weekenden med stor succes afholdt sit første stævne i år. Der har været utrolig stor opbakning - både hvad angår antallet af deltagende ryttere, men bestemt også stor hjælp fra klubbens øvrige medlemmer med at få det hele til at glide glat.
Weekenden bød på hele 140 starter i dressur og 128 starter i spring, så man kan roligt sige, at der har været noget at se til. Men på trods af den overvældende aktivitet forløb weekenden helt uden problemer.
Frederikke Emilie Back, som per 1. januar 2013 afsluttede sine ponyår, har nu haft din debut på hesten Mon Revall. Hun var startende i en LC3, som hun trods den større hest og markant længere bane red til 64% og dermed vandt klassen. Frederikke startede også i en LB1, hvor hun indtog 2. pladsen med 62 %.
I LC1 for hest var det tæt løb mellem Annika Dahlin Nysom på Stald Vesterbys Son-Goku og holdkammeraten Martha Andersen på Lucky. Begge ryttere red til 65% og stod længe til en delt 2. plads. De blev dog overhalet af sidste rytter i klassen og endte på en delt 3. plads.
I LA1 for hest red Stine Falk Nielsen på Domino sig til en 3. plads med hele 65,3%. Showklassen for hest, som kørte i LA1, LA2 og LA3, red Annika Dahlin Nysom på Unick Dalegaard sig til 3. pladsen med 65,5%. 4. pladsen gik til Rebecca Sørig Pedersen på Heuser, som red til 63,8%.
Pernille Johannsen på Bakkegaardens Sputnik havde sin debut i LE spring, hvor hun fik en flot 2. plads.

På billedet ses Frederikke Emilie Bach og Mon Revall efter deres debut som ekvipage
 
 
 
 
Stævnesæsonen er skudt igang

Julen er gået og den nye stævnesæson er endelig startet. For nogle HURKryttere startede sæsonen allerede i sidste weekend med stævne i Brønderslev. Rytteren Katja Nørgaard på Bakkegaardens Madison, red en LD1 Dressur, hvor hun lagde ud med en 1. plads.

I Weekenden var der et klubstævne i Fristrup. Line Sørensen på Bakkegaardens Kira startede i en LE spring, hvor hun fik en roset for fejlfri runde. Line Sørensen startede også på sin pony Lukas, hvor det ligeledes blev til en roset for en fejlfri runde i en LE Spring.
Klubkammeraten Katja Nørgaard på Bakkegaardens Jasmin lagde hårdt ud og vandt klassen LE for hest.
Alt i alt en god start på den nye sæson og en solrig weekend er nu vel overstået for de 2 HURKrepræsentanter.

På billedet ses Pernille Sørensen på sin pony med weekendens placeringer
Banner