Den 5-6/7 2014 har en række ryttere fra Hornum-Ulstrup Rideklub (HURK) været til start ved Aalestrup Rideklubs stævne. Blandt ponyrytterne var Pernille Johannsen til start på Bakkegaardens Sputnik. De startede LC Cup, hvor det blev en flot nulrunde. Søndag blev det til en enkelt bom.
Stine Falk var til start på Bonzai i LD1 for heste. Det blev til en flot 1. plads med 72,7%. Stine og Bonzai indtog også 1. pladsen i LC1 med 69%. På hesten De Ablo forsatte Stine sin præmiefangst ved at vinde LA1 for heste med 70,5%.
Malene Silkeborg på Sandy Højbjerg indtog 1. pladsen i LC3 for hest med 70,8%. Diana Klein på What A Spot placerede sig i lørdagens LC1 Cup som nr. 6 med 68%. Søndag blev de placeret som nr. 6 i LC3 Cup og samlet blev de nr. 5 ud af 18 startende. Parret var også til start i spring, hvor de lørdag red i LD med 4 fejl, men søndag kunne de indkassere en 1. plads. 
 
På billedet ses Malene Silkeborg og Sandy 
 
 
 
I pinsen var flere af HURKs ryttere til start ved forskellige stævner i Nordjylland.Ved Løgstør Rideklubs C-stævne i dressur for ponyer var Kamilla Jepsen Larsen til start i LA1 på Iljo van e Beekerheide. De red til 74,310% og indtog dermed 1. pladsen i flot stil ved deres første stævne sammen.

Der var også HURKryttere til start i Arden Rideklub. Diana Klein var til start på What a Spot. Parret havde nogle flotte ture i henholdsvis LC1 og LC2, hvor de placerede sig lige udenfor for placering. I spring søndag var de i ilden i LF med en flot nulrunde samt dobbelt nul i LD, hvor de indtog 4. pladsen.
Rikke Andreassen og Caprice var til start i LF og deltog i RSR Cuppen. Det blev i finalen til en flot 3. plads for parret i LD.

Også i denne weekend har der været mange ryttere fra HURK til start rundt omkring. Ved Hyllebjerg Rideklubs D-stævne startede 48 ryttere fra HURK.

Anne Sofie Bach på Sebastian var til Kongsdals C-stævne i spring på pony lørdag, hvor det blev til en flot 4. plads i LB**.
Kamilla Jepsen Larsen på Iljo van e Beekerheide deltog i Ålborg Sportsrideklubs C-stævne, hvor de startede LA2 til 67,77%, LA3 til 67% og igen LA3 med 70,3%. Dette resulterede i tre velfortjente førstepladser.

I Hyllebjerg høstede flere HURK ryttere rosetter. Stine Falk på Bonzai indkasserede i LD dressur en 2. plads med 67,2%.
Karin Telling var til start på Faust i LA1, hvor de fik 62,4%. I spring kunne de i LF indkassere en roset for en flot nulrunde.

Pernille Johannsen vandt denne weekend stort set alt, hvad hun startede i. Først på Bakkegaardens Sputnik, hvor de i LC1 red til 66,2% og i LC2 red de til 70,65%. Dermed kunne de indtage deres første 1. plads for weekenden. I spring red de LD stilspring, hvor de igen kunne tage en rød roset med hjem. Det blev også til rød roset i LC spring. Dermed blev Pernille Johannsen den mest vindende rytter i Hyllebjerg. Pernille var også til start på Babe's Monty, hvor de lavede to flotte nulrunder i henholdvis LF og LE. 
 
Pernille på Sputnik
 
 
 
Den 11/5 2014 var Anette Maria Nielsen og Nygårds Brown Sugar til Klithuse Military Stævne, hvor de startede CNC70. Det gik over alt forventning og de endte med at indtage 1. pladsen. Ligeledes var parret til start ved Fjelsted Military Klubstævne, hvor de startede CNC80. Her indtog 2. pladsen.
 
I weekenden har ryttere fra HURK været til start ved Hadsunds D-stævne. I spring for ponyrytterne var Pernille Johannsen til start på Babe's Monty. Det blev til fejlfri runder i henholdsvis LF og LE og dermed en flot roset. For de store heste var Rikke Andreassen og Caprice til start i LE, hvor de gik en flot nulrunde. De debuterede i LD med 4 fejl. Diana Klein på What a Spot var ligeledes til start i LE og LD. Her blev det i LD til en flot 1. plads. 
 
På billedet ses Pernille Johannsen på Babe's Monty 
 
 
 
HURK rytteren Natalie Vestby Nørnberg på Freeway har i de foregående weekender været til stævner i Hanherred og Ranum. Til begge stævne gik hun hen og vandt LC1 med henholdsvis 63% og 65,8%.

I denne weekend den 18-19/5 2014 har Tabita Laigaard på Supreme været til start i Sabro Rideklub, hvor de deltog i Cup-klassen. Den første klasse gik i LA1, som de vandt med 68,44%. Anden klasse gik i LA2, som de også vandt med 67,34%. Dermed tog de sejren i den samlede Cup.
 
 
På billedet ses Tabita Laigaard på Supreme CC
 
 
 
I denne weekend d. 10-1/5 2014 har Hornum-Ulstrup Rideklub afholdt et øvestævne for de mindre ryttere. Der blev afholdt holdridning, som blev vundet af Isabella Høgh Sørensen på Duga Juel efterfulgt af Cindie Mie Christensen på Shelly, Mette Boel Hosbond på Bakkegaardens Colour Mix og Emma Sørensen på Buzz. I LD1 dressur med hjælper vandt Isabella Høgh Sørensen på Duga Juel. LD1 uden hjælper blev vundet af Nelie Petersen på Roosgårdens Cosmopolitan og Emma Mathiesen på Melissa indtog 2. pladsen. I LD2 for ponyer vandt Silje Høgh Sørensen på Viktor, 2. pladsen blev vundet af Nelie Petersen på Roosgårdens Cosmopolitan og 3. pladsen gik til Christine Frost på Emil. LD2 for hest blev vundet af Tuie Klysner Hamann på Twen og LC1 blev vundet af Emma Skov på Mi´noir.
I spring gennemførte Silje Høgh Sørensen på Viktor, Line Sørensen på Bakkegaardens Kira, Pernille Johannsen på Bakkegaardens Sputnik og Victor Bertelsen på Dusty.

Samme Weekend blev der afholdt stævne i Ranum, hvor Silje Høgh Sørensen på Viktor vandt 1. pladsen i både LD1 og LD2. Natalie Vestby Nørnberg på Freeway vandt 1. pladsen i LC1 dressur.
I LA1 for hest var Stine Falk og Skovlunds De' Ablo til start og her blev det til en 2. plads. I spring for hest var Rikke Andreasen til start på Caprice og de fik en flot nulrunde i LE.
I Lykkehøjs blev der afholdt C-stævne. Her var Katrine Aagaard Gregersen til start. På Nørlunds Love in the Mist blev det til en 1. Plads i LA1 og på RM Caiser blev det til en 4. Plads. 
 
En del ryttere fra Hornum-Ulstrup Rideklub (HURK) har både denne weekend den 3-4/5 2014 og forrige weekend været afsted til stævner. I forrige weekend var Maria Mathiasen på Røgilds Bastian til start ved Nørhalne Rideklubs D-stævne. Her startede de henholdsvis LB1 og LA1 og i begge klasser endte de med at tage 1. pladsen. Tabita Laigaard var også afsted sammen med Supreme og det blev til en 3. plads i LA1.
 
I denne weekend har en del ryttere været til start ved Hanherred Hestesportsklubs D-stævne. I spring var Rikke Andreassen til start på Caprice i LF og LE og fik to flotte nulrunder. For ponyerne i spring var Karoline Larsen til start på Schnoors Tifan Faye i LC Clearround. De klarede sig uden fejl og kunne dermed tage en roset med hjem.
I dressuren var der ligeledes nogle stykker fra HURK til start. I ponyklasserne kunne Kamilla Larsen på Salli indkassere både 1.- og 2. pladsen i niveau dressur, hvor parret red LD1 og LD2. Tabita Laigaard kunne også i LA niveau klasse med Supreme indkassere en 1.- og 2. plads. Hun red LA1 til 71,38% og LA2 til 68,75%.
For hest var Nanna Nørgaard på Bakkegaarden Elanda til start i LA niveau dressur. Hun red LA1 til 72,96% og dermed kunne hun indkassere 1. pladsen med hele 2% til anden pladsen. Stine Falk på Skovlunds De Ablo var også til start i LA niveau klasse, hvor parret red LA1 og placerede sig som nummer fem med 65,9%. Lørdag red de LB1 til 65,1 
 
På billedet ses Nanna Nørgaard på Bakkegaardens Elanda 
 
 
 
HURK fanger rosetter
 
I weekenden den 13-14/4 2014 har en række af klubbens ryttere været til start ved Tylstrup Rideklubs D-stævne. Blandt ponyrytterne var Regitze Snedker Halvorsen til start på Lillehøjs Marguerit. Parret red sig til 72,586% i LA1 og placerede sig dermed som nummer syv ud af 34.
Katrine Aagaard Gregersen var til start på RM Caiser i Nørresundbybank Cuppen. De red sig til henholdsvis 66% lørdag og 73% søndag i LC2. Dette rakte til en samlet 7. plads i Cuppen. På sin anden pony - Nørlunds Love in the Mist - blev det til en 2. plads i LA1 med 66,89% for Katrine. Blandt de store heste var Stine Falk på Skovlunds De Ablo til start i LC2 og her blev det til en 3. plads med 69,5%. Parret var også til start i LB1 og her blev det til en 2. plads med 65,8%.
 
I påsken har Regitze Snedker Halvorsen på Lillehøjs Marguerit været til start ved Silkeborg Rideklubs Påskestævne i dressur. I LA1'en lørdag blev det til en 2. plads med 65.862%. Søndag red de LA2 til 63.594% og dette blev til en 3. plads. 
 
På billedet ses Regitze Snedker Halvorsen på Lillehøjs Marguerit 
 
 
 
Flotte resultater fra HURK ryttere

Hornum-Ulstrup Rideklub har de sidste to weekender været godt repræsenteret ved stævner i henholdsvis Rebild Rideklub og i Ålestrup Rideklub. Til stævnet i Rebild Rideklub den 23/2 var Diana Klein til start med What a Spot. Det blev til nul fejl i LF og dermed en roset. I LE blev det desværre til to bomme, men det var en rigtig fin start på stævnesæsonen for ekvipagen.

I denne weekend var der D-stævne i Aalestrup Rideklub. Herfra fik flere HURK ryttere et par fine resultater med hjem. Stine Falk på Skovlunds De' Ablo red sig ind på en sikker 1. plads med 76,8% i LC1 og i LC3'en sejrede de med 73,4%. Hos ponyrytterne lagde Tuie Klysner Hamann på Spice Girl sig i spidsen i LB3 med 69,7%. I LA1'en var det ekvipagen Tabita Laigaard Christensen på Suprême CC, der tog sejren med 69,6%.
Anette Maria Nielsen på Nygaards Brown Sugar fik søndag en roset med hjem for en fejlfri runde i LE.
 
Regitze Halvorsen med Lillehøjs Marguerit fra Hornum-Ulstrup Rideklub kan nu prale af at være årets mest vindende New Forest ekvipage i 2013 til D-stævner i dressur. Regitze har scoret ikke mindre end 317 point og er ikke blevet placeret ringere end nummer 3 på tværs af alle listerne. Dette resultat udløste flot roset og underlag.

I weekenden har der også været D-stævne i Hanherred Hestesportsklub. Stine Falck på Domino blev nr. 4 i LA1 med flotte 72,9%. På sin hest De Ablo blev Stine nr. 3 i LC1 med 67,6%
 
 
På billedet ses Regitze Halvorsen og Lillehøjs Marguerit 
 
 
 
Hornum-Ulstrup Rideklub har i weekend afholdt sit første D-stævne for i år. På grund af det meget store antal starter måtte fredag aften indrages for at alle starter kunne afvikles.
Kamilla Jepsen Larsen på ponyen Lillevangs Carlo red LB3 til 67.419 % og fik en 1. plads. Deres første LA1 red de til hele til 67,931, hvor det blev til en 1. plads.
Karoline Jepsen Larsen på Schnoor's Tifan Faye fik en roset i LE BO. I deres første LD stilspringning kom de på en 3. plads med 6,75 og 6,25 point.

Stine Falck på hesten Domino blev nr. 5 i LA1, som de red til 67,2%. I Distriktstævne i hhh nr. 2 i LA2 med 68,4%. De Ablo LC1 66,6% og nr. 3. i LC2 nr. 4 med 64,5%.
Mia Nørgaard startede i weekenden sit andet stævne på Lundgaard's Chivas Regal. De fik en 2. plads i LD showklassen, hvor de red LD1 til 64,167% og LD2 til 61,667%. Det var ekvipagens andet stævne.

Rebecca Sørig Pedersen har haft en helt fantastisk start på sine juniorår med den helt unge Stjerne Helse, der fredag i Hornum-Ulstrup Rideklub gik LA1 til 67% og fik en 3. plads. Lørdag gik Helse sit første C-stævne, hvor den startede LA1 til 66% og LA2 til 63% . I  LA1 og LA 2 endte de 1. Uplaceret i begge deres klasser. Derudover kom hesten Hejduk med på stævnebanerne igen og gik LA2 til 69% og LA4 til hele 70%. Denne gang vandt de begge klasser. Rebecca Sørig Pedersen gjorde det også super godt på sin 5-års Heuser, som gik 67% i LA1 og fik 2. pladsen. I deres LA2 blev det til 63% og de sluttede med 4. pladsen. 
 
 
 På billedet ses Mia Nøregaard og Chivas Regal

 

 
 
I forbindelse med et stævne i Sindal d. 28. december hædrede Distrikt 14 (Nordjylland) de ponyryttere, der med årets udgang er for gamle til at ride pony med en Rosenparade med roser, taler og oplæsning af resultater.

Ved stævnet vandt Rebecca med sin pony Tovdal’s Balooca desuden en flot 3. plads i PRI med 64,75%.

Inden stævnet i Sindal fik Rebecca sat et meget flot punktum for en stor karriere på pony. Ved et landsstævne i Hedensted d. 8.-10. november tog hun placeringer i alle de klasser, hun startede i. Fredag en 4. plads i PRI med 68,75 %, lørdag en 4. plads i PRT med 68,50% og søndag en 8. plads i PRM med 67,52%. Ved dette stævne blev alle ponyrytterne på landsplan hædret ved en Rosenparade lørdag aften. Dansk Ride Forbund uddelte flotte rosetter og pokaler. Det var en stor oplevelse at være med. Landstræneren samt Dansk Ride Forbunds repræsentant for ponydressur holdt flotte taler for de mange ryttere og aftenen sluttede med en stor festlig fællesspisning.

Rebecca har startet stævner på pony siden hun var blot 5 år gammel og hun er gået hele vejen. Først startede hun på en lille pony til de små lokale stævner. Den blev med tiden skiftet ud med hendes nuværende pony Tovdal’s Balooca, som hun har formået at ride op til internationalt plan. Det er gennem årene som ponyrytter blevet til flere hundrede placeringer, flere flotte Cup-titler, mesterskaber og ikke mindst den virkelig flotte placering som nr. 19 på Dansk Pony Dressurs Rangliste for 2013.
Fremtiden tegner lys for Rebecca Sørig Pedersen. Hun er allerede godt i gang med de store heste og har allerede klaret første kvalifikation til landsplan for hest.
Så - selvom det er vemodigt at tage afsked med så mange gode oplevelser sammen med ponyen, så er Rebecca allerede i gang med de nye udfordringer som juniorrytter (16 til 18 år) på hest og har allerede deltaget i en talentsamling for junior- og ungryttere. 
 
 
Banner