Julestemning i HURK

 

Hornum-Ulstrup Rideklub har i weekenden afholdt sit årlige julestævne, som hvert år sørger for julestemning og hygge blandt både store og små i den aktive klub. Som vanlige blev der danset om juletræet og sunget julesange, og de mindste fik slikposer af julemanden, som endda også havde medbragt en stor check fra Spar Nord Fonden på 10.000 kr. til nye dressurhegn.

Til stævnet konkurreres i såvel dressur som springning, desuden er der præmier til de bedst udklædte. I LD1 dressur med hjælper vandt Stine Krog med Loui med 67%, mens Alma Nielsen på Nicolaj blev nr. 2 med 66,9%. I niveauklassen LD1/LD2/LC1-dressur for ponyer indtog Stefanie Øster og Bakkegaardens Colourmix både 1. og 2. pladsen med hhv. 72,4% og 69%, mens Alma Nielsen og Nicolaj blev placeret som nr. 3. i samme niveauklasse for heste vandt Line Libak på Akilina L med 67,9%. I niveauklassen LD1/LC1/LB1/LA1 for ponyer vandt Mia Nørgaard på Spice Girl med 67,4%. I samme klasse for heste vandt Karin Telling på Jasmin med 64,6%. I Pas de deux vandt Nelie Damborg Pedersen og Roosgårdens Cosmopolitan sammen med Laura Krogh Dahl på Buzz med 65,3%, de var klædt ud som snemanden Olaf og red til musik fra filmen Frost. I holdridningsklassen blev vinderen Livia Birkholm Andersen på Buzz med 88 point.

Nordjysk Mesterskab for haflingere inviterede i weekenden til stævne hos Hornum-Ulstrup Rideklub. Friesere, haflingere samt fjordheste var inviteret. Freya Agerskov og Aurel ll løb for 2. år i træk med titlen Nordjysk Mester i dressur for haflingere, hvor de red en PRI til 66%. Diana Klein og Sønderkærgaards Lilje deltog også ved stævnet og vandt LC-niveau klassen med en LC1 til 65,4%.

Til D-stævne i Han Herred Hestesportsklub red Stine Falk sig til sejr på begge sine heste. Med Domino vandt hun LA2 med 68,7% og blev nr. to i LA3 med 64,8% i LA-procentklassen. Med Magnum vandt Stine LC2 med 69,3% og LB1 med 68,1%.

Karoline Jepsen Larsen var til springstævne i SPIR, hvor hun red sin første LB* på ponyen Spirit med en flot fejlfri runde og endnu 0 fejl i omspringning. De endte som nr. 3 og modtog en roset for ridtet.

 
 
Succes til HURK-ryttere ved årets første julestævner
 

Mathilde Jacobsen og hesten Bellota fra Hornum-Ulstrup Rideklub var mandag den 23/11 på Vilhelmsborg og ride Christmas Show Warm Up, hvor den rigtige stemning var toppet med lidt sne. Her red hun LB** med 0+0 fejl og fik en 4. plads ud af 47 startende ekvipager. Det var en kæmpe oplevelse for den unge HURK-rytter at ride æresrunde i de imponerende kulisser. Derefter red Matilde endnu en LB** med 0+4 fejl, en enkelt bom i omspringningen, og blev første uplacerede med en 13. plads ud af 45 startende ekvipager.

Matilde Ståhl og ponyen Isabell var også på Vilhelmsborg til Christmas Show Warm Up. Matilde startede Messing Tour onsdag aften, hvor der skulle rides to kvalifikationer for at komme i finalen lørdag. Målet var at komme mellem de 15 bedste for at komme i finalen. Men Matilde og Isabell var i topform, og de blev placeret som nummer 2 i 1. kvalifikation ud af 32, og minsandten om de ikke også blev placeret på sjettepladsen i 2. kvalifikation. I finalen lørdag satsede Matilde, hvilket desværre gav 8 fejl og en 10. plads ud af de 15 finalepladser.

Lørdag d. 28/11 deltog Diana Klein og Sønderkærgaards Lilje i Himmerlandsblakkens årlige julestævne i Arden Sportsrideklub. Ekvipagen vandt LC3b med hele 72,4% og blev placeret som nr. 2 i LC1b med 69,9%.

 

En ponyrytter takker af til Rosenparaden

Regitze Snedker Halvorsen har i weekenden været til landsstævne i Hedensted med Tovdals Balooca, hvor hun deltog i Rosenparaden. Regitze falder for aldersgrænsen i 2016 og nåede lige at starte to landsstævner; i Vejle for 2-3 uger siden og i denne weekend i Hedensted, hvor hun fredag red et nervøst PRI-program til 62,4% og lørdag en rigtig god PRT til 62,350%. Desværre ingen placeringer. I går aftes deltog Regitze i Rosenparaden, som hvert år afholdes for landets bedste ponyryttere, som falder for aldersgrænsen i det nye år. Der blev holdt en ceremoni, hvor hele 42 ryttere fra hele Danmark deltog, heriblandt Europamestrene og det danske ponylandshold.

Sidste weekend var Kamilla Larsen og Lillevangs Carlo til C-stævne i Silkeborg og red en LA5 til 67,7% og det var en sikker 1. plads. Dagen efter var de i Skive Rideklub til deres 40-års jubilæumsstævne. Her fik de en flot tur i en PRI og en 2. plads til 65,5%. Karoline Larsen var denne weekend til stævne i Tjele på Vasehus. Her red hun på Spirit i en LD og en LC. Begge ture var fejlfrie, og de kunne derfor høste 2 rosetter.
Kristine Dalmine Bak og Catano var fredag til Skives 40-års jubilæumsdistrikts stævne, hvor de i LB-springning fik to nulrunder, som rakte til en 6 plads. Samtidig red ekvipagen deres første LA som også blev til to nulrunder.

 
 
Flere flotte vinderpræstationer fra HURK
 
I weekenden var en håndfuld ryttere fra Hornum-Ulstrup Rideklub til D-stævne i Aalestrup Rideklub. Pernille Johannsen og Bakkegaardens Sputnik var uovervindelige med to ud af to sejre i springklasserne. Første sejr var i en LB**, derefter startede de deres anden LA, som i denne omgang var en LA*, og her vandt ekvipagen igen.
--

Vældgaard Sportsrideklub afholdt i weekenden d. 10.-12. juli sit første D-stævne med VSK Cup, hvor flere af de meget aktive ryttere fra Hornum-Ulstrup Rideklub trodsede sommerferien og markerede sig med flere flotte sejre og placeringer. Stine Falk Nielsen og Magnum vandt om fredagen både LC%-klassen med en LC1 til 69% og første afdeling af VSK Cup, hvor de red LC1 til 67,8%. Om lørdagen blev ekvipagen nr. 2 i 2. afdeling af cuppen med en LC2 til 68,5, og søndag blev de placeret som nr. 3 i 3. afdeling af cuppen med 68,8% i LC3 og blev dermed samlet vinder af cuppen med en samlet score på 68,4%. Stine Falk Nielsen blev desuden med hesten Skovlunds De Ablo nr. 4 i LA3 både lørdag og søndag med hhv. 66,3% og 66%.
Distriktsmester fra HURK
HURK dansede sig gennem pinsen
Rytterne fra HURK markerer sig rigtig stærkt for tiden til landets dressur- og springstævner. Til det årlige pinsestævne på det flotte, nye natur- og ridecenter i Løgstør satte rytterne fra Hornum-Ulstrup Rideklub sig på et stort antal af placeringerne. I dressuren lørdag blev Stine Falk placeret som nr. 2 i LA2 med 66,7%.
 
I dressuren søndag var ponyrytterne helt overlegne; Kamilla Larsen og Lillevangs Carlo opnåede i LA3 66% og i LA4 64,4% og vandt begge klasser. Tabita Laigaard Christensen vandt LA3 på ponyen Supreme CC med 65,2% og blev placeret som nr. 2 i LA4 med 64,2%.
I hesteklasserne søndag blev Rikke Andreassen placeret som nr. 2 med 73% i 4-års gangartsklassen med hesten Keep Up. Rebecca Sørig Pedersen blev nr. 3 i LA1 med 66,1% på Helse, og ekvipagen gentog successen mandag, hvor de indtog 3. pladsen i LA1 med 70%, og Rebecca snuppede også 4. pladsen i denne klasse på hesten Hejduk med 69,8%. I LA3 blev Rebecca og Hejduk nr. 3 med 69,7%. På ponyen Iljo Van de Beekerheide vandt Kamilla Larsen LA5 med 67,7% om mandagen, mens Katrine Aagaard Gregersen red sig ind på en 2. plads med 66,5% på ponyen Nørlunds Love In The Mist.
I springningen var der også flotte resultater fra HURK, om lørdagen red Pernille Johannsen fejlfrit i U-LC og modtog dermed en sløjfe, det samme gjaldt Majbritt Aarup i LB2* på hestene Zenia Nørgaard og Sunset Nørgaard, og Jørn Ove Jørgensen blev placeret som nr. 4 i LA2* på hesten Asju. Om søndagen blev Rikke Pinstrup placeret som nr. 2 i LB2* med ponyen Paw, og om mandagen red de en fejlfri LA1*, mens de i distriktsmesterskabet for ponyer blev første uplacerede ekvipage.
Til D-stævnet i St. Restrup red Karoline J. Larsen og ponyen Spirit sig ind på en 2. plads i LC1-dressur med 67%. I LC-holdklassen red de 4 piger fra Lille Team HURK en fin tur; Silje Høgh Sørensen red på Victor, Christine Frost red på Emil, Emma Mathiasen red på Bakkegaardens Oliver og Karoline J. Larsen på Spirit, de blev nr. 2 ud af tre hold, uden placering, og var nogle seje tøser.
 
Flotte resultater til HURK-ryttere
 
Til C-stævnet ved Morsø Rideklub d. 14.-17. maj blev Katrine Aagaard Gregersen fra Hornum-Ulstrup Rideklub placeret som nr. 2 i LA3 med 66% om torsdagen og om fredagen som nr. 4 i LA3 med 67,5%, begge gange på ponyen Nørlunds Love In The Mist. Ved D-stævnet i Klithuse Militaryklub sejrede Matilde Ståhl og ponyen Isabell i klassen CNCP80 med 55,2 fejl, hvor de allerede lagde sig trygt i spidsen efter en overlegen tur i dressuren og en nulrunde i springningen.
Succes for HURK i Aarhus
Store og små sejre til HURK-rytterne
 
Til C-stævne i Nordthy Rideklub søndag d. 3. maj debuterede Kamilla Larsen og kat. II-ponyen Lillevangs Carlo i LA5 på flotteste vis med en sejr og 67,67 %. Regitze Snedker Halvorsen var til D-stævne i Sabro med kat. I-ponyen Tovdals Balooca og blev samlet cup-vinder i LA med 66% og 65%.
 
Hattrick til HURK i Ranum
 
Der var hård konkurrence fra HURK-rytterne ved det udvidede klubstævne i Ranum Rideklub i weekenden d. 25.-26. april. Hele tre sejre stod HURK for, og det var endda en enkelt rytter, der sørgede for at få de røde rosetter i hus. Stine Falk snuppede først sejren i LC1 med 69,4% på 5-årige Bonzai Falk e. Pallex af Ulstrup/Mosevangs Marlo, her blev Diana Klein og What a Spot e. Marott's Bugatti/Make My Day placeret som nr. 3 med 66,4%. Det blev også til sejr for Stine Falk og Bonzai i LC2 med hele 70%, mens Rebecca Sørig Pedersen og Henkel indtog 2. pladsen med 69,2%. Igen i LA%-klassen vandt Stine Falk, denne gang på De’Ablo e. De Noir/Diamond med 68,6% i LA2, de indtog desuden tredjepladsen med 66,4% i LA3.
Det blev også til nogle gode ture for flere uprøvede 5-års heste, nemlig Sønderkærgaards Lilje e. Ågerupgårds Samba/Baldrian, som med Diana Klein opnåede 65,8% i både LC1 og LC3, samt Magnum, som med Stine Falk i sadlen opnåede flotte 67% i LC2. Også den 5-årige Dreamheart e. Heartbeat/Concorde betrådte for første gang en dressurbane, og det blev til 65,8% i LB1 og 65,7% i LB2 med Anette Sahl som rytter.
 
I springklasserne var HURK også med, her klarede Christine Frost og kat. III-ponyen Emil både LD- og LC-spring fejlfrit og indkasserede dermed en roset i hver klasse. Også den unge Dreamheart og Anette Sahl var til start i springning, de klarede sig ligeledes fejlfrit i en LF-springning.
  
HURK-rytterne flot repræsenteret ved stævnet i Tylstrup

HURK-rytterne flot repræsenteret ved stævnet i Tylstrup
HURK-rytterne flot repræsenteret ved stævnet i Tylstrup
Ponyrytterne var særligt skarpe ved årets første udendørsstævne, nemlig D-stævnet i Tylstrup Rideklub, som bød på hele tre flotte sejre til ponyekvipagerne. Katrine Gregersen vandt lørdag niveauklassen LA3-4 på ponyen Nørlunds Love In The Mist e. Antario N/Pionier, hvor de red LA3 til 67,5%. I LD2 vandt Karoline Larsen og ponyen Spirit e. La-Ciano/Manitou med 68,1%. Tuie Klysner Hamann og ponyen Spice Girl vandt søndag niveauklassen LA3-4 med 68,7% i en LA3. Tillykke med de røde sløjfer til alle de dygtige ekvipager.
I Nørresundby Bank Cup opnåede Stine Falk Nielsen med hesten Skovlunds De' Ablo e. De Noir/Diamond en 4. plads i 1. afdeling med scoren 68,97% i LA2. I LC2 lørdag sikrede Stine Falk Nielsen og Bonzai Falk e. Pallex af Ulstrup/Mosevangs Marlo sig en 3. plads med 67,9%, og i LB1 indtog Malene Silkeborg 3. pladsen med 64,7% på Sandy a Højbjerg e. Playboy. I 2. afdeling af Nørresundby Bank Cup om søndagen red Frederikke Emilie Bach sig ind på en 6. plads på Maggie Sunshine med 68,2 % i en LC1, mens Stine Falk Nielsen også i en LC1 red sig ind på 8. pladsen med 67,4% på Bonzai Falk.
Påsken reddet/redet af HURK-rytterne!
Så har de seje HURK-ryttere igen været af sted og sørget for at fejre påsken på bedste manér. HURK var repræsenteret ved C-stævnet i Viborg med tre ryttere; Kristine Dalmine Bak på Catano, Martha AndersenWichita og Mathilde Jakobsen på Bellota. De nød weekenden i et dejligt vejr med sol og roset-regn. Alle kom hjem med tre rosetter efter fire starter. 
Kamilla Larsen og kat. II-ponyen Lillevangs Carlo var søndag d. 5. april til C-stævne i dressur i Silkeborg, hvor de red en LA2 til 67,2% og en LA4 til 66,1% og dermed sikrede sig en flot 2. plads i begge klasser.
Tillykke til alle de dygtige og flittige ekvipager!
 
HURK-rytterne markerer sig flot
Flere ryttere fra HURK har de seneste weekender haft travlt med at høste rosetter til stævner rundt om i landet. I weekenden d. 20-22/3 har Kamilla Larsen og Lillevangs Carlo været til C-stævne i dressur for ponyer i Brande Sportsrideklub, hvor de blev placeret som nr. 2 i LA2 med 65,9 % og som nr. 3 i LA4 med 67 % efter to flotte ridt. Karoline Larsen har været en tur til D-stævne i Brønderslev med ponyen Spirit. De startede deres første LC1 dressur på udebane og red til hele 68,2 %, hvilket rakte til en 2. plads.
Til D-stævne i Åstrup Sportsrideklub vandt Martha Andersen og Wichita LC-springning efter dobbelt nulrunde og blev samtidig placeret som nr. 2 i LB* ligeledes efter dobbelt nulrunde. Stærkt redet. Ved samme stævne præsterede Jørn Alex Christensen og Catano en LE-springning med 0 fejl i hovedspringningen og blot 4 fejl i omspringningen samt en LD-springning med dobbelt nulrunde.
 
I weekenden d. 27/2-1/3 var Kamilla Larsen og Lillevangs Carlo til C-stævne i Han Herred Hestesportsklub, hvor de suverænt vandt LA1 dressur med 70%.  
 
Tillykke til alle rytterne med de flotte resultater!
 

Kamilla Larsen og Lillevangs Carlo
 
Kristine og Catano overlegne i Klarup
 
I weekenden d. 14.-15. marts 2015 præsterede Kristine Dalmine Bak og Catano at snuppe sejren i både LB* (105 cm) og LB** (110 cm), da de deltog i det udvidede klubstævne ved Sportsrideklubben for Klarup og Omegn. Stort tillykke med dobbeltsejren!
 

Kristine Dalmine Bak og Catano
 
 

Hornum-Ulstrup Rideklub har i weekenden afholdt sit årlige julestævne, som hvert år sørger for julestemning og hygge blandt både store og små i den aktive klub. Som vanlige blev der danset om juletræet og sunget julesange, og de mindste fik slikposer af julemanden, som endda også havde medbragt en stor check fra Spar Nord Fonden på 10.000 kr. til nye dressurhegn.

Til stævnet konkurreres i såvel dressur som springning, desuden er der præmier til de bedst udklædte. I LD1 dressur med hjælper vandt Stine Krog med Loui med 67%, mens Alma Nielsen på Nicolaj blev nr. 2 med 66,9%. I niveauklassen LD1/LD2/LC1-dressur for ponyer indtog Stefanie Øster og Bakkegaardens Colourmix både 1. og 2. pladsen med hhv. 72,4% og 69%, mens Alma Nielsen og Nicolaj blev placeret som nr. 3. i samme niveauklasse for heste vandt Line Libak på Akilina L med 67,9%. I niveauklassen LD1/LC1/LB1/LA1 for ponyer vandt Mia Nørgaard på Spice Girl med 67,4%. I samme klasse for heste vandt Karin Telling på Jasmin med 64,6%. I Pas de deux vandt Nelie Damborg Pedersen og Roosgårdens Cosmopolitan sammen med Laura Krogh Dahl på Buzz med 65,3%, de var klædt ud som snemanden Olaf og red til musik fra filmen Frost. I holdridningsklassen blev vinderen Livia Birkholm Andersen på Buzz med 88 point.

Nordjysk Mesterskab for haflingere inviterede i weekenden til stævne hos Hornum-Ulstrup Rideklub. Friesere, haflingere samt fjordheste var inviteret. Freya Agerskov og Aurel ll løb for 2. år i træk med titlen Nordjysk Mester i dressur for haflingere, hvor de red en PRI til 66%. Diana Klein og Sønderkærgaards Lilje deltog også ved stævnet og vandt LC-niveau klassen med en LC1 til 65,4%.

Til D-stævne i Han Herred Hestesportsklub red Stine Falk sig til sejr på begge sine heste. Med Domino vandt hun LA2 med 68,7% og blev nr. to i LA3 med 64,8% i LA-procentklassen. Med Magnum vandt Stine LC2 med 69,3% og LB1 med 68,1%.

Karoline Jepsen Larsen var til springstævne i SPIR, hvor hun red sin første LB* på ponyen Spirit med en flot fejlfri runde og endnu 0 fejl i omspringning. De endte som nr. 3 og modtog en roset for ridtet.

Til årets julestævne hos Hornum-Ulstrup Rideklub kom julemanden forbi med slikposer til alle børnene og ikke mindst med en flot gavecheck på 10.000 kr. fra Spar Nord til nyt dressurhegn til rideklubben. Det var en populær julemand fra Spar Nord, som her ses flankeret af juniorudvalget og klubbens mindste ryttere.

Mathilde Jacobsen og hesten Bellota fra Hornum-Ulstrup Rideklub var mandag den 23/11 på Vilhelmsborg og ride Christmas Show Warm Up, hvor den rigtige stemning var toppet med lidt sne. Her red hun LB** med 0+0 fejl og fik en 4. plads ud af 47 startende ekvipager. Det var en kæmpe oplevelse for den unge HURK-rytter at ride æresrunde i de imponerende kulisser. Derefter red Matilde endnu en LB** med 0+4 fejl, en enkelt bom i omspringningen, og blev første uplacerede med en 13. plads ud af 45 startende ekvipager.

Matilde Ståhl og ponyen Isabell var også på Vilhelmsborg til Christmas Show Warm Up. Matilde startede Messing Tour onsdag aften, hvor der skulle rides to kvalifikationer for at komme i finalen lørdag. Målet var at komme mellem de 15 bedste for at komme i finalen. Men Matilde og Isabell var i topform, og de blev placeret som nummer 2 i 1. kvalifikation ud af 32, og minsandten om de ikke også blev placeret på sjettepladsen i 2. kvalifikation. I finalen lørdag satsede Matilde, hvilket desværre gav 8 fejl og en 10. plads ud af de 15 finalepladser.

Lørdag d. 28/11 deltog Diana Klein og Sønderkærgaards Lilje i Himmerlandsblakkens årlige julestævne i Arden Sportsrideklub. Ekvipagen vandt LC3b med hele 72,4% og blev placeret som nr. 2 i LC1b med 69,9%.

Regitze Snedker Halvorsen har i weekenden været til landsstævne i Hedensted med Tovdals Balooca, hvor hun deltog i Rosenparaden. Regitze falder for aldersgrænsen i 2016 og nåede lige at starte to landsstævner; i Vejle for 2-3 uger siden og i denne weekend i Hedensted, hvor hun fredag red et nervøst PRI-program til 62,4% og lørdag en rigtig god PRT til 62,350%. Desværre ingen placeringer. I går aftes deltog Regitze i Rosenparaden, som hvert år afholdes for landets bedste ponyryttere, som falder for aldersgrænsen i det nye år. Der blev holdt en ceremoni, hvor hele 42 ryttere fra hele Danmark deltog, heriblandt Europamestrene og det danske ponylandshold.

Sidste weekend var Kamilla Larsen og Lillevangs Carlo til C-stævne i Silkeborg og red en LA5 til 67,7% og det var en sikker 1. plads. Dagen efter var de i Skive Rideklub til deres 40-års jubilæumsstævne. Her fik de en flot tur i en PRI og en 2. plads til 65,5%. Karoline Larsen var denne weekend til stævne i Tjele på Vasehus. Her red hun på Spirit i en LD og en LC. Begge ture var fejlfrie, og de kunne derfor høste 2 rosetter.

Nervepirrende klubmesterskaber i HURK

I weekenden d. 31/10-1/11 2015 afholdt Hornum-Ulstrup Rideklub de årlige klubmesterskaber i både springning og dressur, og trods færre tilmeldinger end sidste år blev det alligevel en tæt afgørelse i begge discipliner. I springning for hest var der i kvalifikationsklassen blot tre ekvipager til start, hvoraf den ene blev diskvalificeret grundet tre vægringer. I søndagens finale stod det altså mellem Kristine Dalmine Bak på Catano og Susanne Thomsen på Monty Askegård, som begge kom til finalen med 0 fejl. Begge ekvipager klarede sig også søndag fejlfrit igennem hovedrunden, og det blev derfor en spændende omspringning, hvor Susanne fik en enkelt bom, og dermed kunne Kristine Dalmine Bak og Catano fejres som klubmester 2015 og tilhørende badetur i vandgraven og rulletur i ridehallen.

Hos ponyerne i springning blev det også til en særdeles spændende afgørelse, hvor to ekvipager til sidst kæmpede om titlen i en omspringning. Pernille Johannsen på Bakkegaardens Sputnik og Mathilde Ståhl med Isabell var begge fejlfrie i både lørdagens og søndagens hovedrunder, så slaget skulle stå mellem de to. Omspringningen søndag klarede de også med en fejlfri runde begge to, så publikum ventede i spænding på resultatet. Det blev meget tæt, men Mathilde Ståhl og Isabell slog Pernille Johannsen og Bakkegaardens Sputnik med blot 0,3 sekunder og kunne dermed blive kåret som årets klubmester med både badetur og en tur i sandet.

I dressuren var der også spænding til det sidste, idet resultaterne fra både lørdag og søndag holdes hemmeligt indtil alle har redet begge runder. Klassen går, ligesom i springning, i forskellige niveauer alt efter ekvipagens niveau, og der blev hos hestene redet dressurprogrammer fra LC1 til LA6. Derfor kan det være ekstra svært at vurdere, hvem der skulle kåres som vinder. Det blev Kristine Hougaard og Seeyou Temptation S.G., som med en samlet score på 68,6% kunne kalde sig klubmester 2015. Andenpladsen besatte Rebecca Sørig Pedersen og Henkel med samlet 67,6%, tredjepladsen tog Anette Sahl på Dreamheart med 66,4%, mens fjerdepladsen gik til Malene Silkeborg og Sandy a Højbjerg med 66,3%.

Hos ponyerne blev klubmesterskabet i dressur afgjort mellem storesøster og lillesøster, idet Karoline Jepsen Larsen og Spirit med 66,2% snuppede titlen som klubmester 2015 for næsen af storesøster Kamilla Jepsen Larsen på Lillevangs Carlo, som red til en samlet score på 66,1%.

Marie S. Nielsen vandt LD1 dressur med hjælper med 67,2% med ponyen Nicolaj. I LD-procentklassen snuppede Stefanie Øster med ponyen Bakkegaardens Colourmix både første- og andenpladsen med 74,2% og 70,7% foran Ayla Sørig Kristensen og Loui med 65,8%. I LD-procentklassen for hest vandt Lotte Frost og Malika med 69,7%, og de delte andenpladsen med Diana Klein på Lindegaardens Monique med 68,8%. I LF springning for heste red Karin Telling på Faust og Lotte Svendsen på Nygårds Jasmin en fejlfri runde og modtog en roset. I LE/LD-springning for ponyer vandt Emma Mathiasen på Bakkegaardens Oliver. I LF/LE/LD springning for hest om søndagen var der fejlfrie runder og dermed en roset til Emma Mathiasen på Bakkegaardens Oliver, Rikke Andreasen på Nygårds Jasmin samt Karin Telling på Faust. Søndag afvikledes også en LD-niveau cup for både hest og pony. Her vandt Stefanie Øster og Bakkegaardens Colourmix hos ponyerne med 69,7% foran Isabella Høgh Sørensen på Viktor med 69,4%. Hos hestene vandt Pernille Sørensen på Bakkegaardens Madelein med 68,8%.

Stævnet var godt besøgt, og en god portion tilskuere sørgede for god stemning og klapsalver til alle ryttere. Der skal lyde en stor tak til både klubbens medlemmer og sponsorer for et vellykket og festligt stævne.

I dressuren var der også flere overbevisende ridt fra HURK-rytterne. Kristine Hjorth Hougaard og Turbo (Seeyou Temptation S.G.) vandt deres første LC1 sammen med en flot score på hele 69%. Stine Falk Nielsen og Magnum blev placeret som nr. 2 i denne klasse med 68% og fik ligeledes en 2. plads i LC3 med 67,6%. Anette Sahl og Dreamheart vandt deres første LB3 med 68,3%. I LA1 for ponyer blev Kathrine Aagaard Gregersen og RM Kaiser placeret som nr. 2 med 65,7%.

Om søndagen red både Anette Sahl med Dreamheart og Ida Krogfeldt med hesten Croman en fejlfri runde i LD-springning og indkasserede hver en sløjfe for præstationen.

Cup-sejr og mange placeringer til HURK-rytterne

Benedicte Nielsen og Selma blev om lørdagen placeret som nr. 2 i LC%-klassen, hvor de red LC3 til 68%. I LC%-klassen søndag var ekvipagen helt overlegen og indtog hhv. 1. og 2. pladsen med 70,8% i LC3 og 69,1% i LC2. Om lørdagen blev Tabita Laigaard Christensen med ponyen Supreme CC placeret som nr. 5 i LA%-klassen, hvor hun red LA5 til 66,16%. I weekenden d. 2.-5. juli var Kamilla Larsen til C-stævne i Hjallerup og blev placeret som nr. 3 i PRI på Iljo Van der Beekerheide med 64,6%.

I weekenden blev der afholdt distriksmesterskaberne for distrikt 14, som dækker Nordjylland fra Hobro og op til Skagen. Kamilla J. Larsen og hendes pony Lillevangs Carlo stillede op i kategori 2 ponyer. Ponyerne er opdelt efter deres højde. De red en rigtig fin og velovervejet tur lørdag og høstede også mange point fra de 3 dommere. De vandt dermed første dags ridt og skulle nu ride som de sidste om søndagen. Det var en koncentreret ekvipage, som red på banen søndag for at forsvare førstepladsen. Det blev et rigtig fint ridt, men intet var afgjort, før de tre dommeres vurderinger var blevet talt sammen. Men med en afstand til konkurrenterne på 2 % for søndagens ridt og en 1286 total i point, kunne alle ånde lettet op og dermed var førstepladsen i hus. Kamilla og Lillevangs Carlo kan nu kalde sig distriktsmester 2015.

Kamilla er 14 år og har haft den 10-årige Lillevangs Carlo i næsten 2 1/2 år. De må arbejde sammen endnu i 2 1/2 år, før Kamilla falder for aldersgrænsen. Indtil nu har de sammen gennemgået en stor udvikling og fået opbygget et godt samarbejde og følelsesforhold med forståelse for hinanden. Hun hjælper selv med at passe sin pony hver dag og har med kyndig hjælp fra underviserne Søren Binder og Mette Raimondi fået udviklet ponyen til det niveau, de nu rider på. Hun er lidt af en slider og har til tider svært ved at give ponyen de fortjente fridage. Men det skal der være plads til. De afveksler også gerne træningen ved at springe eller tage en tur i skoven sammen. Kamilla har med titlen som distriktsmester nået et af sine mål. Men der er allerede sat nye mål for deres videre samarbejde. Hun håber på at kunne få ham lavet til B-pony, så de kan komme ud og starte landsstævner.

Rebecca Sørig Pedersen kæmpede også i weekenden om distriktsmesterskaberne for U18 ryttere. Hun vandt første dags ridt, men i finalen om søndagen spændte hesten Hejduk op lige inden galoppen. Denne lille fejl kostede førstepladsen, og hun måtte se sig slået med blot 0,1 % ud af en karakter sum på 1208 point fra de i alt 6 dommere. Men en flot 2. plads blev det til.

Traditionen tro, så skal mestrene vaskes i koldvand og rulles i sand/mudder. Så Rebecca var ikke sent om at komme og hjælpe klubkammeraten med at blive fejret med maner. Hun opdagede nemlig at de andre ponyryttere havde lidt svært ved at få hende væltet om i sandet. Man må sige af det er en lidt uheldig måde af blive fejret på da man jo er iført sit pæneste pus og en del af det er hvidt.

HURK havde desuden et par ekvipager af sted til D-stævne hos Krogsagergaards Sportsrideklub. Her sejrede Malene Silkeborg med hesten Sandy a Højbjerg om søndagen i LB3 med 67,4%. Lørdag indtog de 2. pladsen i LB3 med 68,96% og debuterede samme dag overbevisende i LA1med 66,48% og en 6. plads. Stine Falk Nielsen og Magnum var overlegne i LC%-klassen, hvor de både vandt med 63.1% i LC2 og snuppede 2. pladsen med 63% i LC1.

Distriktsmester fra HURK

 

I weekenden blev der afholdt distriksmesterskaberne for distrikt 14, som dækker Nordjylland fra Hobro og op til Skagen. Kamilla J. Larsen og hendes pony Lillevangs Carlo stillede op i kategori 2 ponyer. Ponyerne er opdelt efter deres højde. De red en rigtig fin og velovervejet tur lørdag og høstede også mange point fra de 3 dommere. De vandt dermed første dags ridt og skulle nu ride som de sidste om søndagen. Det var en koncentreret ekvipage, som red på banen søndag for at forsvare førstepladsen. Det blev et rigtig fint ridt, men intet var afgjort, før de tre dommeres vurderinger var blevet talt sammen. Men med en afstand til konkurrenterne på 2 % for søndagens ridt og en 1286 total i point, kunne alle ånde lettet op og dermed var førstepladsen i hus. Kamilla og Lillevangs Carlo kan nu kalde sig distriktsmester 2015.

Kamilla er 14 år og har haft den 10-årige Lillevangs Carlo i næsten 2 1/2 år. De må arbejde sammen endnu i 2 1/2 år, før Kamilla falder for aldersgrænsen. Indtil nu har de sammen gennemgået en stor udvikling og fået opbygget et godt samarbejde og følelsesforhold med forståelse for hinanden. Hun hjælper selv med at passe sin pony hver dag og har med kyndig hjælp fra underviserne Søren Binder og Mette Raimondi fået udviklet ponyen til det niveau, de nu rider på. Hun er lidt af en slider og har til tider svært ved at give ponyen de fortjente fridage. Men det skal der være plads til. De afveksler også gerne træningen ved at springe eller tage en tur i skoven sammen. Kamilla har med titlen som distriktsmester nået et af sine mål. Men der er allerede sat nye mål for deres videre samarbejde. Hun håber på at kunne få ham lavet til B-pony, så de kan komme ud og starte landsstævner.

Rebecca Sørig Pedersen kæmpede også i weekenden om distriktsmesterskaberne for U18 ryttere. Hun vandt første dags ridt, men i finalen om søndagen spændte hesten Hejduk op lige inden galoppen. Denne lille fejl kostede førstepladsen, og hun måtte se sig slået med blot 0,1 % ud af en karakter sum på 1208 point fra de i alt 6 dommere. Men en flot 2. plads blev det til.

Traditionen tro, så skal mestrene vaskes i koldvand og rulles i sand/mudder. Så Rebecca var ikke sent om at komme og hjælpe klubkammeraten med at blive fejret med maner. Hun opdagede nemlig at de andre ponyryttere havde lidt svært ved at få hende væltet om i sandet. Man må sige af det er en lidt uheldig måde af blive fejret på da man jo er iført sit pæneste pus og en del af det er hvidt.

HURK havde desuden et par ekvipager af sted til D-stævne hos Krogsagergaards Sportsrideklub. Her sejrede Malene Silkeborg med hesten Sandy a Højbjerg om søndagen i LB3 med 67,4%. Lørdag indtog de 2. pladsen i LB3 med 68,96% og debuterede samme dag overbevisende i LA1med 66,48% og en 6. plads. Stine Falk Nielsen og Magnum var overlegne i LC%-klassen, hvor de både vandt med 63.1% i LC2 og snuppede 2. pladsen med 63% i LC1.

 

Til Aarhusmesterskaberne i dressur og springning i weekenden d. 8.-10. maj var tre af HURKs ponyryttere til start med overbevisende resultater til følge. Kamilla Larsen og Lillevangs Carlo sejrede lørdag i kvalifikationsklassen LA1 med 71,4%, mens det søndag blev til en 2. plads med 66,1% i LA2. Tabita Laigaard Christensen og Supreme CC blev placeret som nr. 4 i lørdagens LA1 med 70,2%. Pernille Johannsen og Bakkegaarden's Sputnik red i springkonkurrencerne tre flotte nulrunder: i ULB1* med roset, en fejlfri LB1* kvalifikationsklasse lørdag, mens de søndag red fejlfri ULB1* med roset.

Til Ring & Rid hos Vældgaard Sportsrideklub lørdag d. 2. maj deltog mange ekvipager fra HURK, store som små. Nelie Damborg Pedersen og ponyen Roosgårdens Cosmopolitan red LD1 til 60,8%, hvilket gav en roset. Stefanie Øster startede LD1 på ponyen Color til 60,5% og LD2 til 61 %, det gav to rosetter, og Karin Telling startede LA1 på Faust til 60,7 %, hvilket også udløste en roset. Hele Tønder og Heuser indkasserede også to rosetter i LA1 og LA2 med 61,11% og 60,51%. Stine Falk og Magnum blev i LC%-klassen placeret som nr. 2 i LC1 med 64,8% og som nr. 4 i LC2 med 62,3%. Laura Næsby Laugesen på 5 år var til sit allerførste stævne på Vældgaard med den ligeledes 5-årige pony, Folmer. De havde en fantastisk dag til det altid hyggelige stævne hos Vældgaard Sportsrideklub og kunne vende hjem med to rosetter som symbol på deltagelsen i LD1-dressur og holdridning.

Torsdag red alle tre en nul-runde i LB1* og indkasserede den første roset. LB2* var en stor klasse med 85 startende ryttere, her red alle en fejlfri runde, og det resulterede i, at Martha blev placeret som nr. 10, Mathilde som nr. 13 og Kristine lige uden for placering.

Lørdag red Kristine og Martha nul-runder i LC og fik begge en roset. I LB1*, med 60 starter, blev Kirstine placeret som nr. 3, Mathilde som nr. 7, begge fejlfri, mens Martha fik 4 fejl i omspringningen og kom uden for placering. Mathilde red også en LB2*, men fik 4 fejl og blev ikke placeret.

Stort tillykke til alle tre for en masse flotte runder.

Banner